Geotrim kasvattaa resurssejaan

Tulevaisuuden kasvu luodaan nyt. Siksi Geotrim kasvattaa resurssejaan.

Mittaustekniikka on kehittynyt viime vuosina valtavasti ja kehitysnäkymät ovat vahvat myös tulevaisuudessa.  Geotrim haluaa vastata tulevaisuuden haasteisiin ja tarjota pitkällä tähtäyksellä asiakkailleen alan kärkiratkaisuja entistä laajemmin. Siksi päätimme lisätä resursseja ja teimme omistuspohjaan muutoksia. Uudeksi omistajaksi olemme saaneet 13.3.2012 alkaen vahvan ja innovatiivisen Indutrade Oy:n. Geotrim on Indutrade-konsernissa osa sen Engineering & Equipment -liiketoiminta-aluetta. Indutrade merkitsee Geotrimille lisää voimavaroja, osaamista ja mahdollisuuksia kehittyä ja laajeta.

Indutraden toiminta-ajatuksen mukaisesti pysymme jatkossakin itsenäisesti toimivana Trimblen maahantuojana. Yrityksen nimi säilyy Geotrim Oy:nä, myös toimipaikkamme ja yhteystietomme säilyvät ennallaan. Geotrimin työntekijät ja toimitusjohtaja jatkavat tehtävissään.

Tiedustelut: toimitusjohtaja Kari Olkkonen

Asiakastiedote

Indutrade Oy: www.indutrade.fi