Trimnet-palvelut (VRS)

Trimnet_kartta

GNSS-mittauksen uusi aikakausi on alkanut

Trimnet on enemmän kuin tukiasemaverkko tai RTK-korjauspalvelu. Se pitää sisällään satelliittiteknologian uusimmat järjestelmät, kattavat tietoliikenneyhteydet, joustavat palvelut ja monipuoliset sovellukset. Käyttäjälle se tarjoaa merkittävästi paremman tuottavuuden, erinomaisen käytettävyyden ja asiakaslähtöiset palvelumuodot. 

TRIMNET_LOGO_sininenLaaja valikoima erilaisia palvelusopimuksia

Geotrim tarjoaa erilaisia Trimnet VRS-palvelusopimuksia asiakkaan tarpeiden mukaan, esimerkiksi kokonaistaloudellisesti edullisia vuosisopimuksia, lyhyempiä kuukausipohjaisia lisenssejä tai ajallisesti muutoin paketoituja lisenssejä. Isommille organisaatioille ja kokonaisuuksille tehdään tehdä organisaatio- tai puitesopimuksia. Kysy lisää!

Monipuolista palvelua

Trimnet tarjoaa monipuoliset palvelumuodot erityyppisiin reaaliaikaisiin ja jälkilaskentaan perustuviin mittaussovelluksiin 24/7/365–palveluna. Palvelumuodosta ja laitteistosta riippuen tarkkuusluokkia ovat 1 mm, 1 cm, 10 cm, 30 cm, 50 cm ja 1 m. Trimnet on avoin kaikille laitemerkeille, mobiilitiedonsiirtotekniikoille ja GPS/GNSS-mittaussovelluksille. Palveluun kuuluu myös HelpDesk-asiakastuki.

Lataa esite
Trimnet-tuotteet