Trimnet – uuden satelliittiteknologian hyödyntäminen

Trimnet_kartta

VRSnet.fi -palvelu on muuttunut Trimnet.fi-palveluksi. Trimnet on enemmän kuin VRS-tukiasemaverkkopalvelu. Trimnet pitää sisällään satelliittiteknologian uudet järjestelmät, kattavat tietoliikenneyhteydet, joustavat palvelut ja monipuoliset sovellukset. Käyttäjälle se tarjoaa merkittävästi paremman tuottavuuden, erinomaisen käytettävyyden ja asiakaslähtöiset palvelumuodot.

TRIMNET_LOGO_sininen

Trimnet koostuu yli sadasta, ympäri Suomen olevasta GNSS-tukiasemasta ja Vantaalla sijaitsevasta laskentakeskuksesta. Trimnetillä saadaan tasalaatuiset ja tarkat mittaustulokset Euref-Fin-koordinaatistossa ja sen lisäksi muissa koordinaattijärjestelmissä.

Geotrimin Trimnet-palvelun alustana on ratkaisukeskeinen Trimble Pivot™ – skaalattava ja joustava järjestelmäarkkitehtuuri – joka tarjoaa enemmän suorituskykyä ja sovelluasalueita. Pivot™ on alusta kaikille uusille ja tuleville GNSS-tekniikoille.

Trimnet tuo laitemerkistä riippumatta ylivoimaista tehoa ja tarkkuutta reaaliaikaiseen sijainnin määrittämiseen ja satelliittidatan jälkikäsittelyyn sekä -laskentaan — maanmittauksen, rakentamisen, paikkatiedon, ympäristön ja tutkimuksen tarpeisiin kaikkialla Suomessa.

  • Nopeat ja vaivattomat mittaukset
  • Luotettavat ja tarkat mittaustulokset
  • Monipuoliset, jatkuvasti kehittyvät palvelumuodot ja käyttösovellukset
  • Mittaajan, mittaryhmän ja mittausorganisaation tuottavuus moninkertaistuu
  • Rajaton toiminta-alue kunnan tai koko valtakunnan alueella

Monipuolista palvelua

Trimnet tarjoaa monipuoliset palvelumuodot erityyppisiin reaaliaikaisiin ja jälkilaskentaan perustuviin mittaussovelluksiin 24/7/365-palveluna. Palvelumuodosta ja laitteistosta riippuen tarkkuusluokkia ovat 1 mm, 1 cm, 10 cm, 30 cm, 50 cm ja 1 m. Trimnet on avoin kaikille laitemerkeille, mobiilitiedonsiirtotekniikoille ja GPS/GNSS-mittaussovelluksille. Palveluun kuuluu myös HelpDesk-asiakastuki.

Geotrim tarjoaa erilaisia palvelusopimuksia asiakkaan tarpeiden mukaan, esimerkiksi kokonaistaloudellisesti edullisia vuosisopimuksia, lyhyempiä kuukausipohjaisia lisenssejä tai ajallisesti muutoin paketoituja lisenssejä. Isommille organisaatioille ja kokonaisuuksille voidaan tehdä organisaatio- tai puitesopimuksia. Kysy lisää!

Trimnet-tuotteet
Lataa esite
Trimnet.fi

RTX, VRS ja xFill ovat Trimble Navigation Limitedin tavaramerkkejä.