Seuraa

Geotrim-logo-cmyk

 

Geotrim on Suomen johtava maan- ja rakennusmittaukseen, GNSS-paikannukseen, paikkatietoon ja geospatiaaliseen toimintaan erikoistunut kokonaisratkaisuja tuottava yritys

Geotrim on alan teknologiajohtajan Trimblen tuotteiden maahantuoja ja valtuutettu jälleenmyyjä. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja palveluja eri toimialoille, niin julkiselle kuin yksityisellekin sektorille. Vastaamme Suomessa Trimblen auktorisoidusta huoltopalvelusta, teknisestä tuesta ja koulutuksesta. Tarjoamme Trimnet VRS-palvelua sekä monipuolisia, joustavasti räätälöitäviä muita palveluita laitevuokrauksesta konsultointiin.

Vuonna 2001 perustettu Geotrim on kymmenessä vuodessa kasvanut alan ylivoimaiseksi markkinajohtajaksi Suomessa. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme menestymään ja lisäämään tuotantotehokkuuttaan tarjoamalla järjestelmiä, jotka ovat luotettavia, tarkkoja ja tuottavat virheettömiä lopputuloksia. Lähtökohtanamme on asiakkaidemme toiminnan ja paikallisten erikoisvaatimusten hyvä tunteminen.

Osaamisemme perustuu vuosien kokemukseen, henkilökuntamme säännölliseen Trimble-koulutukseen ja omaan sitoutumiseemme olla alan paras toimija Suomessa. Siksi meillä on laitetoimittajista tarjota eniten yksittäisiä tuki-, koulutus- ja huoltoresursseja. Nykyaikaiset toimitilamme Vantaalla sisältää suuret näyttely- ja koulutustilat ja on suunniteltu palvelemaan asiakkaitamme.

PL LOGO Geotrim Oy FI 389646 web Tiedekummi banneri 336x280