Seuraa
Uutisia - Geotrim
tiistai, 22 marraskuu 2016 06:28

Trimblen 3D-laserkeilausvalikoima laajeni

TX6 TX8(22.11.2016) Trimblen uusi TX6-laserkeilain sekä päivitetty TX8-keilain sisältävät täysin integroidun HDR (High Dynamic Range) -kameran sekä WiFi-etäohjauksen.

Molemmat keilaimet perustuvat pulssietäisyysmittaukseen (time-of-flight), joka yhdistyy Trimblen edistyneisiin signaalin ja 3D-tiedon käsittelyn prosesseihin.

Trimble TX6 on keskikokoluokan 3D-laserkeilausratkaisu yksityiskohtaisen tiedon tallentamiseen nopeasti. Laite mittaa 500 000 pistettä sekunnissa ja tekee tiheät keilaukset 5 minuutissa. TX6 soveltuu esimerkiksi as-built-tarkastuksiin, sähkö- ja vesiverkkojen dokumentointiin, BIM-sovelluksiin sekä yleisesti rakentamisen laatu- ja turvallisuuskontrollointiin.

HDR-kameralla päivitetty TX8 sisältää pidemmän kantaman ja soveltuu organisaatioille, jotka tarvitsevat monipuolisempia toimintoja tai tekevät mittauksia useilla eri sovellusalueilla.

Trimblen RealWorks®-ohjelmiston avulla saaduista pistepilvistä tuotetaan korkealaatuiset lopputuotteet, jotka voi liittää CAD-ohjelmistoihin tai Trimblen SketchUp ja EdgeWise-ohjelmistoihin.

Julkaistu kategoriassa Uutiset

geoslamzebrevo(15.11.2016) Englantilaisen GeoSLAMin valmistama ZEB-REVO sisältää automaattisen pistepilven rekisteröinnin sekä pistepilvet toisiinsa sitovan inertiaan perustuvan paikannuksen (IMU), joka mahdollistaa skannerin liikkuvan käytön.

ZEB-REVOa voi kantaa kädessä tai kiinnittää mobiiliin alustaan. Käynnistys tapahtuu alle minuutissa, ja laite tallentaa yli 40 000 pistettä sekunnissa 30 metrin kantamalla (sisätilat). Mittaukset valmistuvat nopeammin kuin perinteisillä laserkeilaimilla.

IP64-luokituksen omaava ZEB-REVO soveltuu rakennusten sisätilojen keilaukseen, kaivosten ja tunneleiden kartoitukseen, kiinteistöarviointeihin, kasojen ja massojen keilaukseen sekä valmiussuunnitteluun ja onnettomuus- ja rikospaikkojen dokumentointiin.

 

Lisätietoja

Julkaistu kategoriassa Uutiset